Izolarea termica

Izolarea termică are ca scop cresterea confortului si a performantei energetice a locuintei. Pe langa pretul mai redus platit pentru energie, se reduc si noxele, care au un impact negativ asupra mediului inconjurator.

De ce sa izolam termic?

Patru motive pentru a izola termic:

  • Pentru o reducere a facturilor de energie
  • Pentru a da valoare si durabilitate proprietatii dvs.
  • Pentru imbunatatirea confortului personal si a bunastarii de zi cu zi
  • Pentru protejarea mediului inconjurator

.. Si pentru ca in ziua de astazi, cand sursele de energie sunt tot mai rare si mai putin avantajoase din punct de vedere al costurilor, cea mai ieftina energie este cea neconsumata!

Ce solutii alegem pentru termoizolarea locuintelor?

 

  • Izolarea termica a peretilor masivi de la interior cu placile compozite Rigitherm din gips-carton si un strat de polistiren expandat (EPS)

Folosirea placilor Rigitherm este recomandata atunci cand se doreste eliminarea efectului de perete rece la atingere iar suprafata suport (peretele masiv) nu prezinta denivelari.

 

 

 

  • Izolarea termica si fonica a peretilor masivi de la interior cu vata minerala Isover® si placi Rigips® Fonic pe structura metalica Rigiprofil®

Vata minerala Isover® are un rol important in limitarea pierderilor de energie. Alaturi de Placa Rigips® Fonic aceasta asigura si o buna izolare fonica la zgomotul aerian provenit din exteriorul cladirii.

 

 

 

 

  • Izolarea termica a unui pod locuibil (mansarda) cu vata minerala Isover®  si placi Rigips®  RF pe structura metalica Rigiprofil®

Vata minerala Isover® are rolul de a limita pierderile de energie. Pentru rezultate optime este recomandata folosirea unui strat de vata Isover®Domo de minim 250 mm impreuna cu membrana  Isover® Vario KM Duplex care are rolul de a asigura etanseitatea la aer si a preveni aparitia condensului. Pentru  a asigura o buna izolare fonica la zgomotul aerian esre recomandata folosirea placii Rigips® Fonic.